WW2 SHADOW BOX MARFURI

Locuim într-o casă veche, ca în 1946. Când ne-am mutat, Andy a găsit un portofel în dulap plin cu bunătăți din WW2. De fapt, am scris un întreg post intitulat, „Știi că locuiești în casa veche, dacă …” cu deets despre prada afară și alte lucruri amuzante despre care trăiesc într-o antichitate. Oricine, am știut că vreau să înscenez descoperirile și să-i las să trăiască pe un perete în casa în care au fost zeci de ani. Deci, aici toate sunt încadrate:

I-am cumpărat caseta de umbra înapoi atunci când am trăit în apartamentul nostru din Austin pentru că am vrut să cadru un ventilator de mare am găsit pe vay-cay. A trăit așa în casa noastră din Austin, și din orice motiv nu a ajuns pe perete în Florida.

Deoarece pic de mai sus, cred că am adăugat unele scoici și data călătoriei am luat și a găsit destul de coral violet. Am încercat trăgând de pe data, dar că nu a fost de lucru la bine, a se vedea colțul de jos:

Deci, am știut că am vrut bunătăți WW2 în cutie, și am știut că am nevoie pentru a acoperi colțul din dreapta jos în cazul în care data jumătate blocat o dată trăit. Am decis că tema cutiei de umbră era o odă pentru noi și pentru prima noastră casă căsătorită. Am o colecție de monede internaționale și gândit acest lucru ar fi un moment bun pentru a arăta-le în formă de o literă mare de grăsime „D”! Tocmai am lipit fierbinte monede într-un „D” forma chiar la tesatura de pe partea din spate a cutiei umbra. Ușor frekain ‘peasy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *