UN STAND DE TORT DIY (SAU ROCK STAND)

Această ambarcațiune a început cu câteva pietre. Îmi place ideea de a aduce acasă un suvenir simplu, gratuit din vacanță, și am descoperit că rocile sunt mici și destul de ușor să se strecoare într-o valiză. Îmi place, de asemenea, că o piatră reprezintă locul pe care l-ai vizitat. Nu vei găsi aceeași piatră în Nantucket ca în Cosrica, înțelegi ce vreau să spun? Nu-mi amintesc s-o fac pe fiecare vay-cay, dar încerc. Deci, pietrele au fost îngrămădite în cabina telefonică din holul nostru. Nu drăguț și sincer, un mic pericol, ha! Îi tot scoatem de pe raft cu membrele noastre sălbatice. Deci, eu sunt elaborarea o soluție. Oh, și pentru cei mai mulți oameni normali care nu colectează roci, acest lucru ar putea fi ușor de utilizat ca un stand tort!

Am găsit această farfurie la Good Will pentru 1.50 dolari și suportul lumânare de lemn a fost de 50 de cenți. Veți avea nevoie, de asemenea, unele Krazy Glue.

În primul rând, vopsea suport lumânare de lemn, am ales alb. Apoi, lipici că fraier la partea de jos a farfuriei. Vorbeste despre usor. Serios o ambarcațiune de 3 minute, dacă nu conta toată chestia vopsea de uscare. Și acum rocile noastre de vacanță ajung să trăiască pe un stand drăguț pentru toți pentru a explora.

Asta e meseria mea! Colecționezi pietre în vacanță? Sau ai nevoie de un stand de tort? Oricum, acest lucru a fost ușor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *