TRICOURI IMPRIMATE CU HÂRTIE DE NISIP

Îmi place că copiii pot proiecta și de a face propriile lor t-shirt cu lucruri pe care le au probabil în casa ta chiar acum. Le-am făcut când eram copil și abia aștept ca copiii mei să fie destul de mari ca să se bucure de proces. În prezent, Lui Maxwell nu-i place să coloreze cu creioane colorate, el vrea doar Sharpies. Du-te figura. Până atunci, voi face fericit cu creionul și șmirghelul singur.

Dacă sunteți în căutarea pentru mai multe 4 iulie idei ambarcațiunilor, asigurați-vă că pentru a verifica aceste:

Vopsea chip American Flag
Preambul imprimabil gratuit
Gratuit imprimabil „Be Brave”
Gratuit imprimabil „Țara de liber din cauza curajos”
23 4 iulie meserii

MATERIALE NECESARE PENTRU TRICOURI CU HÂRTIE DE ȘMIRGHEL ȘI CREION:
Tricou alb: Am tricouri albe la Hobby Lobby pentru 30% reducere de $2.99!
Șmirghel: Cu cât este mai mare pietrișul, cu atât mai multă textură veți vedea pe tricou. Am folosit 220 de pietriș pentru că asta aveam în garaj. Lasă copiii să experimenteze cu alte crupe de șmirghel!
Fier
Creioane: Cred că Crayola funcționează cel mai bine!
Prosop subțire de vase sau prosop de hârtie
Cutie de cereale sau bucată de carton
SA FACI ȘMIRGHEL ȘI CREION T-SHIRT:
În primul rând, decide cu privire la un design. M-am dus cu stele super simplu stil doodle pentru 4 iulie. Utilizați creioane colorate pentru a colora designul direct pe șmirghel. Du-te peste design de câteva ori în creion. Cu cât creionul este mai gros, cu atât mai bine. Îmi place să taie de proiectare, așa că am mai mult control asupra exact în cazul în care se termină pe tricou. Apoi, este timpul pentru un tricou / sandpaper sandwich. Puneți cutia de cereale în interiorul tricoului, apoi partea cu creionul de șmirghel pe tricou. Puneți prosopul subțire de vase deasupra șmirghelului și folosiți un fier de călcat fierbinte pentru a apăsa designul creionului pe tricou timp de aproximativ 60 de secunde. Îmi place să fac o scurtă privire și verificați pentru a fi sigur că designul transferat corect înainte de a lua șmirghel off complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *