SUPER SIMPLU INSTAGRAM COLAJ

Cred că s-ar putea să fiu un geniu, ha! Știi când ai o idee bună și chiar funcționează și nici măcar nu a fost greu? Da, asta mi s-a întâmplat recent. Ești pregătit să fii uimit? În primul rând, doar admira meu super simplu colaj instagram de mai sus bara vechi curat crusta …

Ai observat ceva interesant? Am postat acest pic similare pe instgram imediat după ce am terminat colaj, dar nu am menționat chiar ideea mea geniu. Am vrut să văd dacă a observat cineva. N-au făcut-o! Și asta e ok, asta e de fapt punctul! Deci, aici e partea de geniu, poți vedea acum?

Dacă sunteți foarte atent, veți observa am deghizat comutatorul meu de lumină cu un pic instgram distractiv pic! Acest lucru a fost un astfel de fix ușor și ieftin! Înainte am avut un cadru peste comutatorul de lumină, care sa dovedit a fi destul de dang enervant.

Iată ce am făcut, am comandat 2 seturi de 4 x 4 poze instagram de la Printstagram pentru un total de 24 dolari pentru 48 poze. (Oh, și nu am fost plătit sau perked pentru a face acest lucru, am auzit doar lucruri mari despre instas de imprimare cu ei și a decis să testeze ‘em out!) Apoi, am literalmente doar le-a înregistrat cu banda washi, și a folosit un XACTO pentru a tăia găuri de lumină comutator pentru ideea mea geniu! Găurile comutatorului de lumină nu sunt perfecte, dar sunt de acord cu asta deocamdată.

Nu am măsurat sau ceva nebunesc de genul ăsta. Am folosit întrerupătorul ca punct de plecare, pentru că fraierul ăla nu se poate mișca. Apoi, doar a decis cât de multe poze am vrut colaj meu pentru a merge peste și în sus și a început înregistrarea. Asta e măreția benzii, poți s-o miști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *