SE FAC CĂRȚI POȘTALE ÎN MICROSOFT WORD

Pruncul se datorează în mai puțin de 2 săptămâni! Am împărțit toate deets de la meu unul dintre dusuri copilul meu săptămâna trecută. (Dușul alb-negru modern și dezinsăștele de duș ale vedetelor inspirate de Anthropogie se vor întâmpla joi!) Deci, astăzi am de verse fasole despre DIY vă mulțumesc carduri am făcut pentru a trimite la oaspeții noștri dulce! Am făcut un colaj pe picmonkey și încărcat apoi utilizate pentru a Microsoft cuvânt pentru a face vă mulțumesc carduri de post. E ușor!

În primul rând, face un colaj de câteva imagini și cuvinte pe picmonkey (Iată un tutorial totul despre colaj de luare pe picmonkey!) De fapt, am făcut 3 colaje diferite pentru a trimite la diferite grupuri de oameni. Aici sunt meu 3 colaje:

În primul rând, face un colaj de câteva imagini și cuvinte pe picmonkey.com. (Iată un tutorial totul despre colaj de luare pe picmonkey!) De fapt, am făcut 3 colaje diferite pentru a trimite la diferite grupuri de oameni. Aici sunt meu 3 colaje:

Apoi, adăugați adresa de returnare și data și voila! Carte poștală făcută. Ei bine, într-un fel. Acum, trebuie să-l imprimați. Intotdeauna mi-am lua lucrurile mele la Staples pentru a imprima, deoarece este super convenabil și imprimanta mea de culoare pute. Deci, dacă nu sunt de imprimare la domiciliu, aici sunt câteva sfaturi:

Adu-ți propriul cardstock… Asta te va scuti de bani.
Salvați fișierul ca PDF și trimiteți-l prin e-mail. În acest fel, atunci când ajungeți la locul de imprimare, le puteți redirecționa e-mailul cu fișierul PDF.
Cereți să utilizați un tăietor de hârtie. E gratis la Staples. Au o mașină de tăiat elegantă, dar te taxează cu 2 dolari pe tăietură! Întotdeauna folosesc un tăietor de hârtie bun.
FYI: timbre carte poștală sunt 0.34 cenți (A crescut cu un cent pe 26 ianuarie 2014)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *