SCHIMBAREA ESTE BUNĂ

Acesta este unul dintre acele proiecte pe care le-am amânat și le-am amânat. Am crezut că am fost de gând să stencil și vopsea „Schimbarea este bun” pe borcanul meu, și eu doar nu a putut decide cu privire la stencil litere. Așa că m-am tot holbat la borcanul meu alb. Dileme majore ale ambarcațiunilor aici. Apoi am găsit aceste minunat Martha Stewart tablă etichete ascuns în sertar ul meu birou! Și m-am entuziasmat foarte tare, și am scos acest proiect în 10 minute.

I-am cumpărat borcan alb la Good Will pentru 1.99 dolari, a avut unele chestii lipicioase pe ea, dar nimic un pic goo plecat nu poate scăpa de. Mi-a plăcut dimensiunea și forma și am nevoie de un loc pentru schimbare pe masa de intrare. Am etichetele tablă resturi de când am dat coltul meu de birou acasă în Florida un pic makeover. Puteți obține cele Martha Stewart la Staples sau aici sunt 22 etichete tablă pe Amazon pentru 10.95 dolari!

Nu am fost exact sigur am vrut să scriu Schimbarea este bun pe borcanul meu, dar norocos pentru mine acest creion alb freacă chiar de pe eticheta tablă cu un pic scuipat sau uhh… Apă. Tocmai am mâzgălit pe eticheta mea, și a folosit un q-sfat pentru a șterge atunci când este necesar. În mod clar, am avut un timp de greu decide ce să fac cu cuvântul „este”.

Și în timp ce au fost pe tema tabelelor mod de intrare, nu am arătat de fapt, cadoul meu b-zi că am spus că am fost de gând să vă arăt în agățat un post oglindă foarte grele. Fără alte formalități, Andy mi-a cumpărat această masă de la Piața Mondială pentru burfday mea, care a fost din nou în iunie! (Mai multe despre faptul că aici.) A fost o masă surpriză prea! Este masa Consolei Aiden de pe Piața Mondială. Ea este dimensiunea perfectă și chiar are un raft, astfel încât să putem ascunde firele noastre și cabluri de internet sub! Oh, și aceste pungi de fasole galben și turcoaz, acestea sunt pentru placi de porumb gaura afara. Și aici sunt mai multe imagini camera de zi a camerei noastre de zi actuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *