SĂ ÎNCĂRCAȚI PROPRIA IMAGINE ÎN CRICUT DESIGN SPACE

Onesies de culoare solidă ascunde mai bine în casa mea, dacă nu doresc să obțineți minunat! Cricut Explore și eu sunt pe o rolă cu fier pe vinil.

Iată ce ai nevoie pentru a face onesies distractiv:

Cricut Exploreaza
Fier pe vinil
Fier
Prosop de vase
Deci, primul lucru este primul… Trebuie să știți să încărcați propria imagine în Cricut Design Space! Puteți cumpăra imagini de la Cricut Design Space. Au tone de chestii drăguțe. Ei au, de asemenea, aproximativ 50 de cele gratuite, inclusiv rinoceri! Dar, puteți încărca, de asemenea, propriile imagini fo ‘gratuit. Care este ruta pe care am luat-o! Am să vă arăt am făcut-o cu steaua pe onesie gri în pic de mai sus. Aceste direcții corespund cu imaginea numerotată de mai jos!

1: Du-te la picmonkey și încărcați un pătrat alb. Adaugă steaua doodle. Steaua exactă pe onesie gri face parte din pachetul pic maimuță regal, pe care am plăti pentru. Dar, puteți utiliza una dintre stele libere prea! Apoi salvați imaginea pe computer.

2: Du-te la Cricut Explorați Design Space și faceți clic pe imagine de încărcare. Apoi a lovit de bază de încărcare.

3: Acest ecran apare. Veți vedea cei 3 pași simpli: Selectați, curățați, salvați.

4. Hit Continuați să Pasul 1, și răsfoiți pentru a găsi imaginea pe care ați salvat de la maimuță pic la computer. Apoi apăsați butonul imagine simplă și apăsați continuați. (Sunt presupunând că faci o imagine simplă, ca o stea!)

5: Te duce la al doilea pas: Curat. Acest lucru este în cazul în care literalmente doar apăsați toate zonele pe care doriți să fie tăiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *