SA FACI VALANCES USOR

Deci, am spus deja y’all am făcut aceste valențe în pepinieră, eu doar nu au ajuns în jurul valorii de a scrie până post despre să facă aceste valances ridicol de ușor! Serios, acestea sunt atât de ușor și ieftine vei dori să le facă pentru toate ferestrele goale goale. Mama mea a găsit inițial ideea pe Pinterest, și m-am uitat unul în sus când am început și a dat peste acest tutorial mare de la prietenul meu din viața reală, Diane, peste la In My Own Style! (Am stat cu ea în biroul Marthei în această vară, adevărat!) Am ajuns să facem a noastră un pic diferit, ca nici o bataie si am capsat în loc de fixate, dar este întotdeauna la îndemână pentru a vedea alții fac proiecte similare!

Cuțit ascuțit de bucătărie
Un consiliu de 1in. izolare (De obicei, vine în 4 × 8 foi și costurile de aproximativ 15 dolari o bord.)
Simţit
Pistol cu capse
Foarfece
Stick de curte
Sharpie
Bandă gorilă
Orice marcă de izolare va funcționa, aceasta este ceea ce am folosit:

Deci, în primul rând măsura exact cât de mare vrei valance dumneavoastră. Am decis să facă a noastră aproximativ 3 inch mai larg decât turnarea pe ambele părți și este de 19 cm lungime. Veți termina cu 4 bucăți de izolație pe valance.

Puteți tăia cu ușurință piesele pentru a fi orice dimensiune aveți nevoie. Doar să fie atent că este ca punerea împreună un puzzle! Asigurați-vă că și cred că despre modul în care piesele sunt puse împreună. Și din moment ce izolația este un inch cred, aveți nevoie pentru a păstra această măsurare în minte atunci când se face 3 piese laterale. Uite matrița mea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *