SA FACI UN FALS SOCK BUN

Sora mea e o șosetă. Folosește o șosetă adevărată și o rostogolește în fraierul ăla și arată minunat. A încercat pe capul meu, de mai multe ori, și nu funcționează. Am părul gros, alunecos, cu multe straturi. Șoseta aia nu-mi dă un fan al capului. Am inventat un fals, dar mod mai ușor bun șosetă metoda pe care am fost folosind pentru cel puțin un an acum. Am postat acest pic pe Instagram peste Ziua Recunostintei, și a dat seama alții nevoie de o idee bun prea ușor!

Am avut o mulțime de cerere pentru un tutorial! Nu știu cât de bine metoda mea funcționează pe păr creț, a mea este destul de dreaptă. Deci, fete de păr creț, vărsa fasole și lasă-mă să știu dacă funcționează pentru tine! Oh și nu-mi place să-mi fac părul… sau machiaj sau pictura unghiile mele pentru care contează. Iată singurul tutorial de păr pe care l-am încercat vreodată la C.R.A.F.T. E atât de rău, e de râs! Acest coc mare de-al meu ia-mi mai puțin de 2 minute și funcționează cel mai bine pe parul murdar. Da, în totalitate genul meu de a face.

Partea cea mai bună e că nu ai nevoie de nimic elegant. Ai toate bunurile în baie chiar acum. Ai nevoie de aceste 4 lucruri pentru sigur:

Perie
2 legături de păr
Un scrunchie (deschis sau închis la culoare, în funcție de culoarea părului)
Uneori am nevoie de ace bobby. Uneori nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *