SA FACI SNOWMAN SLIME

Max și am face noroi pe regulate, astfel încât atunci când Elmer mi-a cerut să împărtășească o rețetă de sezon mâzgă, pufos alb om de zăpadă noroi a fost un nu brainer! Am făcut extra pufos, „presara” noroi, ca Maxwell o numește, și ambalate-l în borcane de om de zăpadă drăguț pentru a da la colegii lui Max în grădiniță. Oh, și prin stropi, el chiar înseamnă sclipici. Am adăugat, de asemenea, bile de bumbac la noroi pentru a face zăpadă suplimentare ca.

Noi folosim întotdeauna aceeași rețetă de bază mâzgă cu soluție de lentile de contact pe care am postat despre în aprilie, dar de data aceasta am adăugat bile de bumbac și sclipici pentru un efect distractiv de iarnă!

4 fl oz Elmer’s White School Glue
1/2 linguri de bicarbonat de sodiu
1 lingură de soluție de contact
Sclipici (opțional)
Bile de bumbac
PENTRU A FACE BORCANE OM DE ZĂPADĂ VEȚI AVEA NEVOIE
Mini borcane sau pungi zip de blocare
Adeziv google ochi
Pâslă portocalie (sau hârtie de construcție sau marker portocaliu și hârtie)
Stilou cu vopsea neagră
Panglică sau șir
O etichetă cadou (sau un stoc de card pentru a face propriul dvs.)

Pentru a face noroi pufos de zăpadă, mai întâi se toarnă o sticlă de Elmer’s White School Glue într-un recipient. Apoi, se adaugă 1/2 linguri de bicarbonat de sodiu și se amestecă bine. Întotdeauna amestec cu lingura de metal. Promit că mâzgă se desprinde ușor.

Apoi, se adaugă 1 lingură de soluție de contact și se amestecă până când amestecul devine mai greu și noroi începe să se formeze. Scoateți mâzgă și începeți frământarea cu ambele mâini. Acest lucru începe murdar, dar da noroi un minut sau două și se va forma frumos în mâinile tale. Dacă este necesar, se adaugă 1/4 linguri de soluție de contact pentru a face mâzgă mai puțin lipicios și retrase din circuitul agricol.

Acum, pentru a face noroi extra pufos, trage în afară bile de bumbac în bucăți mici și îndesat-le în noroi dumneavoastră. Păstrați adăugarea de bumbac până când mâzgă arată ca zapada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *