SA FACI MÂZGĂ

Slime este tot furia cu copiii de gimnaziu chiar acum, așa că am decis să facă un lot (sau 3) cu Maxwell și a vedea ce a crezut despre nebunia noroi. (Îi place!) Este perfect ploios / zăpadă / prea cald în afara de activitate! Am făcut echipă cu Elmer pentru a face noroi care este perfect pentru mâini mici. Suntem de partajare să facă noroi cu 4 ingrediente, probabil toate lucrurile pe care le au la îndemână chiar acum. Există, de asemenea, o mulțime de activități de învățare puteți face cu noroi, preferata noastra sa dovedit a fi o lecție de amestecare culori!

4 fl oz Elmer’s School Glue
Bicarbonat
Soluție de contact (Orice marcă va funcționa!)
Colorant alimentar
Un castron
Ceva cu care să amestecăm, am folosit un băț rămas peste cotlet. Capătul stick de o pensulă ar funcționa prea bine.
SA FACI MÂZGĂ:
În primul rând, goliți întregul recipient 4 FL OZ de lipici Elmer în castron. Maxwell iubit această parte și a fost foarte pacient pentru a lăsa picură ultima picurare din sticla.

Ultimul pas este de a adăuga 1 LINGURĂ de soluție de contact. Se amestecă până când formele de noroi și devine mai greu să se amestece. Da acest pas ceva timp, noroi va dura probabil 6-8 minute pentru a forma. Scoateți mâzgă din bol și frământați-l cu mâinile pentru un minut sau cam asa ceva. Este textura perfecta noroi, nu se lipesc de tot, dar se desprinde perfect!

Lui Maxwell îi plăcea să joace prinde cu mâzgă, să facă amprente în noroi și să investigheze cât de departe se poate întinde. Slime a fost un câștigător în Casa de Dorobek! Altcineva a iubit, de asemenea, noroi, dar ea a vrut într-adevăr doar să-l mănânce, care nu este o idee bună. Îl vezi pe Max încercând să-și ia mașinile în noroi? Îi plăcea să facă amprentele roților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *