SĂ BRODEZE BURLAP

Vrei să avem o petrecere artizanală? Știi că da! Dacă locuiți în Austin, puteți veni ambarcațiunile cu mine la Michaels pe Research Blvd! Dar nu vă faceți griji dacă nu locuiesc în gâtul meu de pădure, deoarece Michaels și Hometalk sunt gazduieste 100 de petreceri ambarcațiunilor peste tot în SUA și Canada, pe 16 februarie! Deci, a verifica afară această listă de partide Pinterst pentru unul (sperăm) aproape de tine! Voi fi crafting până acest proiect distractiv mic burlap brodate!

Brodarea burlap este ușor peasy. Voi mai face una la petrecere, dar micuțul ăsta va locui într-o galerie în camera copilului! Tot ce ai nevoie este:

o pânză de pânză de pânză de pânză
ata dentara in orice culoare
o bucată de hârtie și un stilou
un ac de broderie (neimuit)
bandă (neimuită)

Și iată să brodeze burlap: 1) A face un șablon cu o bucată de hârtie și fanciest cursive! Banda stencil-ul la panza. 2) Apoi, fir acul brodeze și începe cusături. Burlap face mai ușor, deoarece are găuri naturale în tesatura. E nevoie de puțină răbdare, dar nu e greu. Oh și nu vă faceți griji cu privire la partea din spate a capodopera ta! Al meu e murdar și îmi place. 3) Rupeți hârtia, folosiți acul pentru a scoate bucățile mici.

Voi cumpărat, de asemenea, unele fanioane distractiv tablă pentru a ambarcațiunilor cu la petrecere! Nu sunt 100% sigur ce voi face cu băieții ăia răi!

Iată funcționează Pinterest Party, Michaels are mai multe capace de final configurate cu proiecte inspirate de Pinterest. Puteți vedea capacele de final în magazinul meu de mai jos. Vrem să fii inspirat de un proiect Pinterest și să-l faci al tău! Am fost inspirat de panza de pânză burlap, dar nu a folosit vopsea sau o inițială, la toate. L-am brodat. Deci, cumperi provizii pentru a face un proiect distractiv (nu trebuie să fie de la capacele de final Pinterest, asta e doar pentru inspirație!) și apoi vin stau și ambarcațiuni cu mine! Nu va fi freebies prea. Și poate tratează, dacă mă simt nebun, ha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *