RENI NAS CADOU BORCANE

Sărbătorile se furișează repede! Ziua Recunostintei este de zile distanță, și de Crăciun va fi aici în mai puțin de o lună! Am făcut echipă cu Ball® Home Canning Produse pentru a împărtăși 3 distracție și idei utile de cadouri de vacanță. Primul cadou este un câștigător cu aproape oricine. Cine nu iubește gem de fructe de casă mixte boabe? A doua idee cadou este pentru kiddos, dar părinții vor iubește aceste prea, deoarece acestea dublu ca jucării auto pentru excursii lungi. Am făcut 5 versiuni ale unui borcan i-spion. Ideea de cadou final este un tratament dulce pentru vecini, profesori, sau chiar omul de mail!

Cât de drăguț sunt aceste borcane de ren nas cadou complet cu tag-uri imprimabile gratuit?!
Vesel și luminos gratuit imprimabil
Carton
Imprimantă
Ball® jumătate halbă borcan mason
Fire, panglica, raphia
2 crengi pe borcan
Ochii Google (prefer cele autoadezive!)
Pistol cu lipici fierbinte
Whoppers
Bomboane cherry acru
Jingle clopote (opțional)
Foarfece
Lovitură de gaură

SA FACI RENI NAS CADOU BORCANE:
Primul lucru este primul lucru, aveți nevoie pentru a obține „Fie ca zilele tale să fie Merry & Bright” tag-uri tipărite. (Faceți clic pe link și salvați-l pe computer.) Patru tag-uri de imprimare pe foaie, și am prefera întotdeauna să imprimați pe stoc carte. Odată ce ați luat foile imprimate va trebui să tăiați stoc carte în jos pentru a arata ca tag-uri. Îmi place să taie fiecare dintre cele patru tag-uri într-un dreptunghi în primul rând, și apoi tăiați colțurile superioare pentru a da fiecare o formă de tag-ul frumos. Ultimul lucru pe care trebuie să faceți cu tag-uri este pumn o gaură în partea de sus a tag-ul și cravată o panglică sau raphia prin gaura pentru a asigura-l la borcan.

Acum, că ai etichetele gata de plecare, e timpul să umpli borcanele. Umpleți fiecare borcan mason 3/4 plin cu Whoppers. Apoi, adăugați câteva „Rudolph nasuri” la borcan și de top cu mai multe Whoppers. Asigurați-vă că există cel puțin o bomboane cireșe acru perfect plasate în centrul borcanului, astfel încât să poată fi văzut. Stick 2 ochii Google chiar de mai sus că perfect plasate „Rudolph nas”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *