PICTURA ROCI CU COPII

Utilizarea și reutilizarea elementelor de zi cu zi ca arta este de fapt ceea ce C.R.A.F.T. este vorba. Cutiile de scutece sunt transformate într-un tractor și trenuri choo choo. Abajururile se ridică în costume de ac și ață. Sau pietre transforma în pânze goale și a lua pictat cu monștri sau dovleac sau orice dorește inima ta mica. Recent, Max imploră să folosească meu „marker mare negru”, în timp ce Mila pui de somn. Îi place să contureze monștrii cu un Sharpie și apoi să-i coloreze cu creionul. Cine poate da vina pe el? Și mie îmi place Sharpies!

Maxwell și cu mine am făcut pietrele astea împreună. I-am ales împreună, i-am pictat împreună, și chiar am făcut monștrii împreună. Sora mai mică chiar a ajutat cu creioanele.
Roci plate
Vopsea acrilică albă, verde, portocalie și galbenă
Pensule
Pungă de hârtie (sau altceva pentru a picta pe)
Shaprie negru
Creioane
Mai întâi, ne-am ales pietrele și apoi le-am vopsit în alb. Am literalmente doar stropi un pic de vopsea albă pe fiecare piatră și lăsați-l să picteze. Uneori am netezi vopseaua și, uneori, nu. De obicei facem 2 straturi de vopsea albă pe fiecare piatră. Le face mai ușor să le picteze alte culori.

Max și cu mine am vorbit despre ceea ce am vrut să pictăm pe stâncile pe care le-am găsit, deoarece asta ar determina ce culoare le-am picta. Puteți vedea progresia vopselei în această imagine. Ne-am decis pe o lovitură, bomboane de porumb, dovleac, Frankenstein, vrăjitoare, și o bâtă pentru runda unu de pictura rock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *