ORGANIZAREA FELICITĂRILOR CU INELE LIANT

Îmi plac albumele. Îmi place să mă uit la ele ani mai târziu. Nu-mi place să cheltuiesc mulți bani și o grămadă de timp făcându-le. Am făcut 2 albume modificate, a verifica cele de aici, și un mini album acordeon, și ghici ce … toate au fost libere să facă! Eu folosesc o mulțime de resturi și imagini mini. Acesta este cel mai simplu album de până acum. Dacă noul tău aici, bine ai venit! Ne-am căsătorit, în felul nostru special, pe 2-22-2012. Aici este întreaga saga de nunta, dacă sunteți interesat: anunțul de nunta si planul este aici, și apoi partea 2, partea 3, partea 4 a ceremoniei camera de zi. Puteți găsi mai multe despre nunta dupa matematica aici: DIY vă mulțumesc carduri și să vă schimbați numele de familie.
Iată de ce aveți nevoie:

placă de spumă (pentru capac și spate
harti, hartie de impachetare
Mod podge sau lipici Elmer pentru a DIY podge proprii
o pensulă pentru a aplica pasta
2 inele liant
4 ochi
un instrument de ochi
lovitură de gaură
o mulțime de felicitări
bandă destul de
puncte de lipici
XACTO pentru a tăia găurile din placa de spumă pentru ochi
Nu am fost plătit, dar Elmer mi-a trimis câteva bunătăți pentru a obține creativitatea mea berii. Am ales să fac acest album, aceste pantofi, și magneți mini Frigider Polaroid cu provizii de ambarcațiuni. Probabil voi face și mai multe lucruri. acestea au fost doar proiectele urgente!

Eu am făcut mai întâi coperțile cărții. În primul rând, taie noastre 2 bucăți de placă de spumă, care sunt de aceeași dimensiune. Am folosit un creion pentru a urmări ochii mei pe placa de spumă. Apoi, am folosit XACTO pentru a reduce în jurul gaura, apoi a folosit radiera creion pentru a pop afară gaura placa de spumă.

Am început să acopere cu ceea ce este acum partea din spate a cărții. Nu am putut găsi sticla mea de modge podge. Ambarcațiunea / valiza / dulap de aprovizionare de curățare este o tornadă completă. Din păcate, mi-e frică de dulapul ăla. Deci, tocmai am făcut propria mea pastă cu 1 / 2 lipici, 1 / 2 apă … A fost runnier decât mp tipic, dar mi-a plăcut de fapt, că mai bine pentru acest proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *