MODEL IKAT PE PÂNZĂ

2 ani în urmă în această lună, copilul meu blog-ul, C.R.A.F.T. sa născut 🙂 primul post pe C.R.A.F.T. a fost despre pictura panza de mai jos un maro solid și folosind autocolante de vinil verde pe partea de sus! O mulțime sa întâmplat în ultimii 2 ani (terminat scoala grad, renuntat la primul meu loc de muncă real pentru a trece la Florida de Sud să se căsătorească cu BF).

Am devenit destul de geek calculator. Lucruri ar fi SEO, HTML, Google Analytics, monetize, și gif animat a însemnat nimic pentru mine 2 ani în urmă. Acum sunt fericit obsedat. Gif animat este ultima mea aventura geeky.

Nu am avut un plan mare pentru panza (un fel de blog-ul 2 ani în urmă). Pictura nu mă sperie pentru că poți șterge și șterge tot ce nu-ți place atât de ușor. Aceasta este a treia oară această pânză a avut un loc de muncă vopsea.

În timpul muta, am găsit această colecție de vopsea chip de culoare concepute pentru „cameră la cameră armonie” de la HGTV de Sherwin Williams. Am luat-o de la un magazin Sherwin Williams un timp înapoi pentru drum liber. A devenit inspirația mea pentru camera de zi, și a fost inspirația de culoare pentru pictura.

Apartamentul Austin a fost o mulțime de maro și verde, cu un pic de portocaliu. Am vrut să lucreze cu aceste culori, dar se adaugă un pic mai mult curaj. Această colecție de culori minunat mic practic pus-o pentru mine. Citez pe card, „Aceasta este partea distractivă pentru că pur și simplu nu poți greși. Fiecare culoare din paletă funcționează frumos împreună, așa că alegeți-le pe cele care vă mișcă cel mai mult, oricât de puține sau cât de puține doriți.”

Nu mi-am dat seama, dar HGTV și Sherwin Williams au 8 din aceste colecții de culori. Folosesc mirodenii globale.

Nu m-am dus să cumpăr vopsea nouă… Tocmai mi-am amestecat vechile acrilice… Acest tablou a fost complet gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *