MAGNEȚI MINI POLAROIZI

Aceste magneți drăguț mic au fost blocat în capul meu, chiar BP (Înainte de Pinterest). Dacă ceva îmi rămâne în cap atât de mult, trebuie să-mi placă! Ea a făcut magneți cu Photoshop, dar eu sunt speriat de Photoshop. Deci, când Elmer a livrat acest pachet delicios la ușa mea complet cu placă de spumă și puncte de lipici… Polaroids mici părea ca acestea au fost menite să fie!
Tot ce ai nevoie este:
placă de spumă
mini imagini (eu folosesc picassa instrument colaj)
un cuțit X-ACTO
puncte de lipici
placă de tăiere
riglă margine metalică
magneți, Dacă ați folosit foi autoadezive nu aveți nevoie de arma lipici
pistol lipici
Acesta este pachetul meu de bunătăți Elmer complet cu cele mai multe provizii, cu excepția pistolului cu lipici și a magneților. Am făcut, de asemenea, pantofi aztec inspirat cu bunătățile mele Elmer lui. Asigurați-vă că și să se alăture Elmer’s Craft It pe Facebook!

1. A face mini imagini. Eu folosesc Picassa. Puteți crea un colaj cu cât mai multe imagini, după doriți și imprima o fotografie 4 x 6 la CVS pentru 0.26 cenți. Sunt sigur că există o mulțime de alte moduri de a face mini-poze prea. Descarca Picassa gratuit, este un produs Google. Alegeți 30 de imagini pentru colaj, faceți clic pe fila „Creare”, alegeți „Colaj de imagini”.
Apoi alegeți opțiunea „Grilă”, astfel încât toate imaginile să fie de aceeași dimensiune. Am adăuga, de asemenea, „spațiere grilă” pentru tăiere ușoară. Acestea sunt liniile albe dintre fiecare imagine.
Și aici e colajul tău. De obicei tipăresc poze la CVS. Îmi place că le puteți încărca de pe computer, și ridica-le o oră mai târziu în magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *