JAZZING PÂNĂ PIE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Am marcat această plăcintă în condiții de siguranță pe Craigslist pentru 200 dolari aproximativ un an în urmă. (FYI: Se numește o plăcintă în condiții de siguranță, deoarece are o mulțime de găuri mici în părți pentru a lăsa plăcinte se răcească!) Am fost rezistent la nevoia de a picta pentru că un pic de lemn natural este frumos, dar are nevoie în mod clar unele sprucing sus. Am adăugat butoane distractiv un timp înapoi, dar a fost cerșit pentru un makeover pic bine, deoarece a ajuns în casa noastră! Înainte să-ți arăt ce am făcut, trebuie să împărtășesc câteva știri de ultimă oră: Target vinde țesături. Da. Adevărat! Și este drăguț și vine în bucăți pre tăiate. (A se vedea dacă sunteți țintă de vânzări Fabric Loft tesatura aici.)

Este un diy super ușor … aici sunt 2 ingrediente secrete (în afară de tesatura drăguț de la Țintă):

Tot ce faci, este să tai bucata de material pentru a se potrivi în partea din spate a dulapului. Apoi, de fier părți în jos și de a folosi tacks degetul mare în jurul marginilor să-l tack la partea din spate a cabinetului. Cât de ușor e asta? Am un copil de 4 săptămâni, voi! Timpul meu de ambarcațiuni doar preluat de îmbrățișări copil, caca, și lapte! Vezi, degetul mare se înmătuiește în partea de sus? E atât de ușor. Când ușile sunt închise, nu le poți vedea deloc.

Oh, și a se vedea cadrul meu drăguț care spune „J + A = M”? Am folosit unele drăguț Fabric Editions tesatura de la Țintă pentru că prea. O altă ambarcațiune e.a.s.y. Am scos paharul dintr-un cadru vechi și am înfășurat materialul în jurul spatelui cadrului. Apoi folosit simțit pentru a tăia o inimă și câteva litere și lipite-le în jos. Atât de ușor. De asemenea, tocmai am dat seama că inițialele noastre vraja JAM și că acestea sunt primele 3 litere ale numelui meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *