ÎN AER LIBER TIC TAC TOE

Mama lui Andy a fost în oraș pentru o săptămână, și am făcut o mulțime de lucruri distractive, inclusiv drumeții pe centura verde. Dacă mă urmărești pe Instagram, s-ar putea să-ți amintești această fotografie. Centura verde era uscată în acest loc, așa că am profitat de ocazie pentru a vâna pietre. Pietrele aveau aceeași culoare și rotunde și plate. Ce fel de ambarcațiune aș putea face cu rock pentru că știi că nu am putut ajuta, dar aduce unele acasă! Am făcut acest distractiv rotunji pe 18 diy gazon jocuri, și Andy chiar ne-a făcut un joc gaura de porumb (Eu sunt workin „pe un tutorial gaura de porumb)!

Deci, cred că în afara jocuri au fost pe creier, și tic tac toe popped sus. Pietrele astea erau perfecte pentru asta! Ai nevoie doar de 10 pietre, am niște planuri amuzante pentru ceilalți!

Iată ce aveți nevoie pentru a face un tic tac toe în aer liber:

10 roci plate
Martha Stewart Crafts Decupaj de hârtie decupaje
Martha Stewart Artizanat decupaj
pensulă
vopsea vechi de tăiere bord
pictori bandă
hârtie de nisip

Am decis să-mi fac tic tac toe piese primul! Veți avea nevoie de 10 piese în total, 5 de o imagine și 5 de alta. Acestea sunt foarte ușor de făcut, punch afară cutouts Martha Stewart și se aplică decupaj la rock și partea din spate a tăiat afară. Perie-l pe, și asigurați-vă că pentru a perie toate bulele de aer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *