IDEI DE VÂNĂTOARE SCAVENGER

Ziua de naștere a lui Andy este 7 noiembrie, și i-am luat bilete la un spectacol care a jucat în Austin pe 8 octombrie. Nu am vrut doar să-i dau biletele, așa că am decis să fac o mică acțiune de vânătoare de comori. Mama obișnuia să facă astea pentru noi când eram copii. Deci, eu pot garanta pentru minunat de aceste idei de vânătoare necrofag pentru copii și adulți! Nu voi minți, sunt destul de încântat să păstrez tradiția vie! Am pus împreună o vânătoare de ziua de naștere scavenger pentru un prieten un timp înapoi, atunci când blog-ul a fost doar un copil. Vânătoarea de comori sunt modalități creative de a oferi un cadou sau cadouri oricui! Mama mea obișnuia să facă un lucru foarte similar cu noi, dar în loc de a rima indicii, ea a atras imagini foarte simple cu privire la cazul în care următorul indiciu a fost ascuns.

Iată cele 8 indicii pe care le-am creat pentru Andy. Multe sunt în interiorul glume, și 2 sunt desene. Îmi place să-l fac să alerge prin toată casa și chiar afară.

Aici este ceea ce merge în planificare. Scriu indiciile într-un cuvânt doc și încerc să le fac să încapă pe o singură foaie. Apoi, imprimați foaia de indicii. Biletele sunt într-un plic de revistă pe care l-am făcut. Pe o notă laterală, el nu a găsit „Surpriza! Ți-am luat o pisică” notă amuzantă. Cred că a crezut că i-am luat o pisică!

Și aici sunt toate cele 8 indicii ascunse și gata să fie vânate. Am folosit banda washi pentru a atașa cele mai multe indicii. E drăguț și nu strică lucrurile. Primul indiciu este lipit de ușa din față pentru el să vadă când ajunge acasă de la muncă, ceea ce l-a dus la toaletă, la congelator, la bambus, la poza sonogramei, la copacul cu bani, borcanul de schimbare, la o plantă de cactus, și apoi la marele premiu care a fost ascuns în mașina mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *