DIY LIGHTNING MCQUEEN PANTOFI

Lightning McQueen este o super stea în casa noastră! Andy și am luat Maxwell pe o mama speciale, tati, Max data pentru a vedea Disney’s Cars 3 la începutul acestei săptămâni. L-am dus în cartierul nostru Alamo Draft House unde poți comanda cina în timp ce te uiți, și chiar avem o cadă uriașă cu popcorn cu unt de împărțit. Mila are o bonă. Y’all, acest lucru a fost o afacere mare! Ocazie în mod clar numit pentru pantofi noi, pantofi Lightning McQueen, desigur!

Voi face tot posibilul să desăvesc să pictez pantofi Lightning McQueen pentru tine. Sincer, totul se referă la pictura forme simple. Poți s-o faci!
Vopsea acrilică galbenă, portocalie, albă și albastră
1 pensulă
Black Sharpie marker (Un pachet de 12 pentru 6.97 dolari este o afacere mare!)
Pantofi de pânză roșie (Acestea ar lucra mare de la Amazon!)
Placă de hârtie
Uscător de păr (Necesar doar dacă ești nerăbdător, ca mine.)
DE A PICTA PANTOFI FULGER MCQUEEN:
În primul rând, vopsea un cerc jumătate pe partea de sus a unui pantof roșu. Apoi, pictați un pătrat care se suprapune cu ovalul din partea dreaptă. Ăsta e parbrizul lui Lightning.

În timp ce sunteți de așteptare pentru parbriz să se usuce, utilizați vopsea albă pentru a picta o gură în formă de lună și faruri triunghi. Gura este forma de semilună simplă, iar farurile sunt mici triunghiuri drepte. Dacă vă simțiți nerăbdător, utilizați un uscător de păr pentru a usca vopseaua umedă. Când totul este uscat, utilizați un marker Sharpie pentru a contura formele albe.

Acum e timpul să-i dăm lui McQueen niște ochi! Curățați-vă pensula și obțineți o picătură mare de vopsea albastră. Dacă vă simțiți inconfortabil practica a face cercuri albastre pe o foaie de hârtie zero primul. Dacă vă simțiți încă confortabil, ia în considerare cumpărarea unui marker vopsea albastră. Un marker de vopsea vă va oferi mult mai mult control pentru a face cercuri perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *