DIY CERCEL ORGANIZATOR

Ol ‘cercel organizator este de fapt unul dintre primele posturi de blog care a făcut-o vreodată pe C.R.A.F.T. Este, de asemenea, unul dintre proiectele mele toate timp fave și organizator cercel original încă atârnă pe peretele meu baie la această zi! Deși, tocmai ne-am mutat în prima noastră casă, sunt profesionist în a trăi în spații mici. Utilizarea fiecare colț și cranny este esențială pentru a face munca dumneavoastră spațiu mic pentru tine. Îmi place să stea aceste pe partea din spate a ușilor sau chiar adăugați uși în picioare liber pentru a organiza spații întregi, așa am făcut cu organizatorul meu ușa de bucătărie sau re face din ușă pentru a organiza chestii școală copii!

Oricum, chirie sau proprii casa ta, ai nevoie de un organizator cercel în viața ta.

Iată de ce aveți nevoie:

Orice cadru de dimensiune
Pistol cu capse
Foarfece
Spray vopsea
Pictori bandă
Plasă de sârmă (am cumpăra un ecran vechi de la Habitat Re-Store pentru $ 1 și taie-l.)
Plasa de sârmă este mai ușor de găsit decât ați putea crede. Dacă locuiți într-un oraș mare, aveți un Habitat Re-Store, du-te, răsfoiți și brew până idei delicioase DIY, apoi cumpara un ecran pentru un dolar! Uite-l pe cel pe care l-am cumpărat pentru acest proiect. Voi face, probabil, un organizatorii de cercei câteva mai mult ca cadouri pentru prieteni la un moment dat.

Apoi, trebuie doar să capseze ochiurilor de plasă la partea din spate a cadrului. E-A-S-Y. Oh, și am făcut un hangout pe aer cu Amber de la ForRent astfel încât să puteți vedea pas cu pas vii, dacă doriți:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *