DIY ARTA DE PERETE

Felt este destul de minunat. E foarte ieftin. Chiar și atunci când nu este de vânzare este de 4 foi pentru un dolar! Oh și îmi place că vine în tone de culori! Este ușor de tăiat și lipici fierbinte deține perfect. Sunt un mare fan simțit. Deci, atunci când ForRent mi-a cerut să vină cu o idee distractiv de arta de perete pentru chiriași, simțit umplut creierul! M-am gândit la distracție meu simțit DIY arta de perete am făcut pentru apartamentul nostru Florida, dar din moment ce nu-mi place să fac exact același proiect de două ori, am artizanale o nouă versiune, mai minunat, a se vedea:
Cea mai bună parte este întregul proiect costă 4 dolari și am făcut-o sub 30 de minute. Adevărat! Aici este arta diy perete am făcut pentru apartamentul nostru FL atârnat în camera noastră de zi nou! Vezi cele 3 pânze gri? Destul de spunky, nu?

Iată ce ai nevoie pentru a te face unele arta de perete de lux simțit. Oh, și arma lipici fierbinte nu este în acest pic.

Am început benzi de lipire fierbinte pe cu crusta mea, dar pistol de încredere lipici fierbinte. („Crusty, dar de încredere!” … Îmi place asta!) Nu-ți fie frică să pui fâșii pe fâșia de sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *