CUB DE PUZZLE DIY

Puzzle-uri și jocuri au fost întotdeauna un lucru în casa noastră. Canasta, scrabble, cuvinte cu prietenii, conecta patru, Cranium, Tripoli, Cribbage, memorie, și Pictionary sunt câteva dintre faves noastre. Deși nimeni nu va juca Pictionary cu sora mea și cu mine pentru că suntem un fel de minunat și, probabil, un pic insuportabil și o mulțime competitiv! Voi juca orice joc care nu implică cântând, și că este doar pentru că mi-ar pierde mare de timp, și ce distractiv este asta? (Humdingers în Cranium sunt la fel de aproape de a cânta ca voi ajunge la cântând, și încă mai există o șansă de 80% eu, fie nu va ști piesa sau nu au nici o idee să fredoneze melodia!) Fratele meu mai mic, Steven, sa învățat cub Rubicks câțiva ani în urmă (cu ajutorul youtube videoclipuri), și știu că s-ar bucura de acest cub de puzzle DIY …
lipici din lemn
q-sfaturi
Vopsea
cuburi de lemn
Cea mai bună afacere pe cuburi de ambarcațiuni le-am găsit este la Hobby Lobby. Fiecare pachet are 72 cuburi individuale, fiecare cub 3 × 3 are nevoie de 27 cuburi individuale. (introduceți vocea tocilarului) Conform calculelor mele, dacă ați cumpărat 3 pachete (72 x 3 = 216 și 216/27 = 8) ai putea face 8 cuburi! Câteva calcule mai mult ne spun că fiecare 3 x 3 cub costă doar 1.12 dolari o bucată pentru a face.

Lasă-mă să-ți explic:
Pasul 1: Numără 27 de cuburi
Pasul 2: Construiți-vă 3 × 3 cub, astfel încât să aveți ceva vizual pentru a lucra cu …
Pasul 3: Utilizați un q-tip pentru a începe cu atenție lipirea cuburi împreună. Devine cam complicat.
Pasul 4: De câteva ori am lipit doar 2 cuburi împreună, așa că am putut păstra forma cub 3 × 3, și mai bine a se vedea ceea ce am de lucru cu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *