CEL MAI BUN CARTE DE MAMA FREEBIE (TRAGE CEVA)

Mama, dacă de fapt, vin la blog-ul de azi, fără a-mi e-mail-vă un link să se uite la ceva … vă rog să plecați. Va multumesc!
Am avut unul din acele momente, „Sunt un geniu!” ieri, în timp ce așteptam și citeam cărți. Am citit prin toate cele 10 sau cam asa ceva de carduri de Ziua Mamei, și a fost de gândire la mine cât de brânzos aceste sunet. M-am gândit că poate voi face mama mea unul dintre cardurile Google am făcut pentru tatăl meu acum câțiva ani. Apoi mi-a lovit! Mama și cu mine suntem cam obsedați de Draw Something… luăm oh, 7 se transformă fiecare pe zi! Ajungem la 100 de se transformă o dată pe săptămână, și apoi începe peste, deoarece acestea nu mai dau monede după 100! #dontjudge
M-am lăsat de comisioane. Cine are nevoie de alimente? Am venit acasă, a luat o captură de ecran de jocul nostru actual, care sa întâmplat să fie rândul său, 100! Încărcat-o la bun „ol Picassa, a schimbat câteva cuvinte și o imagine mică a lumii și a aruncat într-o figură stick. Îmi place când proiectele sunt într-adevăr la fel de ușor par în capul tău. Asta nu se întâmplă foarte des, cel puțin nu pentru mine!
Știu că știi să citești, dar sunt destul de mândru de editarea mea, „Desenezi cea mai bună mamă pentru lume”! Voiam să-l las gol ca să poți completa un nume de persoane, dar am decis că-mi place să desenez cea mai bună mamă pentru întreaga lume!

Îmi place s-a terminat! Am folosit un stilou negru pentru a scrie numele mamei mele pe „ecran”. Am folosit puncte de lipici Elmer pentru a asigura imprimarea la stoc carte neagră și un creion hartă albă pentru a face butonul iPad.

Dacă tu și mama ta, bunica, prieten care este o mama dragoste Trage ceva de imprimare acest băiat rău afară și trimite-i unele dragoste melc mail pentru Ziua Mamei, 13 mai 2012!
Faceți clic dreapta pe imagine, faceți clic pe „salvare imagine ca”, salvați-o pe desktop și imprimați. Taie-l și lipici la stoc carte neagră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *