5 MODURI DE A JUCA CU BLOCURI DE NOODLE PISCINA

Este oficial sezonul de tăiței piscină, voi! Noodles sunt acum la un magazin dollar aproape de tine, du-te ia-le în timp ce acestea ultima. I-am cumpărat câteva săptămâna trecută și a decis să le taie în „blocuri liniștită”. În ultima săptămână copiii mei au inventat o mulțime de moduri distractive de a se juca cu noile lor (fantezie) jucării. Aici sunt noastre actuale 5 moduri preferate de a juca cu blocuri de tăiței piscina.

SA FACI PISCINA BLOCURI DE TĂIȚEI
S-ar putea fi de gândire, „Ce naiba sunt blocuri de tăiței piscina oricum?” Bună întrebare! Piscina blocuri de tăiței sunt făcute prin tăierea un standard de pool tăiței în segmente de 2 inch. Aceste blocuri ușoare, liniștite sunt un ieftin pentru a oferi ore de distracție și de învățare pentru copii și copii mici. A le face este super ușor, iată de ce ai nevoie:

3 sau mai multe tăiței de piscină
Riglă
Cuțit de bucătărie
Placă de tăiere
Marcator sharpie

5 MODURI DE A JUCA ȘI DE A ÎNVĂȚA CU BLOCURI DE TĂIȚEI PISCINĂ
Am început prin a tăia 3 tăiței de piscină. Un tăiței de piscină face cam 30-2 inch blocuri. Odată ce ați luat tăiței piscina tăiate în blocuri, aici sunt 5 moduri distractive de a juca și de a învăța cu ei.

1. Cel mai simplu mod de a juca cu blocuri este de a construi! Fiul meu de 3 ani a început prin construirea de turnuri și-mi 1 an iubit bate-le peste! Îmi place că aceste blocuri sunt liniștite și nu fac un sunet puternic crashing atunci când turnurile accident, ar fi blocurile noastre de lemn.

2. Fotbal de interior a fost de fapt inventat fiul meu de 3 ani. El a fost făcut construirea de turnuri și a decis să înceapă lovind blocuri în jurul valorii de pe teren. La început i-a lovit pe toți sub canapea, așa că i-am dat o cutie goală și i-am spus fotbal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *